Pete's Pans
Join The Academy to uphold the traditions of Pyrenean and Iberian cooking. Members gain access to complete written recipes, field reports, and an expanding archive of dishes prepared on location across France, Spain, and Portugal.
Traditional Pig's Trotters from Catalunya
Trout in Escabeche: A Culinary Journey through the Pyrenees
Lamb Meatballs in a Mushroom Sauce from Aragón, Spain.
Официальный испанский омлет
Секреты идеального пиренейского говяжьего рагу: фрикандо
Секреты настоящего испанского картофельного рагу
Secrets to Perfect Fideuá, on location in Mallorca
3 Sauces for a Duck Breast
Правила приготовления идеального французского рагу из баранины — Le Navarin d'Agneau.
Испанский рис с курицей: НЕ паэлья!
The Ultimate Guide to Rabbit Casserole
Сочные тушеные свиные щёчки. Классический французский рецепт.
Бараньи голяшки, глазированные медом и бальзамическим уксусом
Legendary Pot Roast Chicken with Unlimited Vegetables!
Legendary Kidneys in Madeira Sauce from France.
Буйабес: раскрывая секреты Марселя
Легендарная «Курица в горшочке» из Франции
Culinary Bliss: Fillet Steak with Chasseur Sauce from 1927
Rustic Vegetable Soup from 1927
Tongue with Capers | An exquisite Mallorcan classic
The Ultimate Demi-Glace Sauce for Home Cooking.
Reviving the Flavors of a Vintage French Beef Stock
French Pepper Sauce | a Sumptuous Classic for my Tenderloins
Classic Spanish Lamb Stew | the FINEST in Spain, made PROPERLY!
Pork Tenderloin with Apples - Solomillo Ibérico a la Extremeña
Wild Boar vs. Pork Stew-off. Is pork a good substitute?
A Classic Beef Consommé - Cooked at it's Place of Origin.
How to make a mixed seafood and meat Paella - Paella Mixta - just like at a Spanish restaurant.
Traditional Bean Soup from Spain | Potaje de Judías #shorts
Суп с рисом и морепродуктами из Испании | Суп с рисом и рыбой и морепродуктами