Мой вкус
Этот канал предназначен для всех гурманов, всех любителей хорошей еды и вкуса. Каждый рецепт, который мы публикуем, соответствует нашему личному вкусу. Следуйте за нами, и мы постараемся накормить вас. :)
Kako pripremam ŠARANA ZA SLAVU – Sečenje, soljenje, pečenje i dimljenje (Kompletan Proces)
GRAŠAK SA JUNETINOM - Pravo domaće tradicionalno kuvano jelo!
Krompir PAPRIKAŠ SA PILETINOM ili Pileći paprikaš sa krompirom, ima li razlike?
RUSKA SALATA - Ovi sastojci su najbitniji da salata bude ona PRAVA
Vrhunske ŠNICLE U SOSU OD BUKOVAČA - Ovako sočno niste skoro jeli!
JAGNJEĆE PEČENJE U RERNI - Topi se koliko je mekano i sočno!
Pravi DOMAĆI AJVAR - Bez veštačkih boja i hemije!
DOMAĆA GIBANICA - Ovakvu ne možeš pojesti u pekari!
BUREK SA MESOM - Recept sa gotovim korama
JAGNJETINA ISPOD SAČA - Meso se topi u ustima...
NAJBOLJA HRSKAVA PILETINA - Evo u čemu je trik...
GULAŠ I TO ONAJ PRAVI - Srnetina, junetina i svinjetina
VOJNIČKI PASULJ - Pravi recept dobijen iz vojske (Corbast pasulj)
Хрустящие куриные крылышки — ОБЯЗАТЕЛЬНО ПОПРОБУЙТЕ!
Запеченная белая фасоль с копчеными ребрышками и беконом: такого вы еще не пробовали!
ИМПЕРАТОРСКИЙ ТОРТ, КАК МЕЧТА – императорский или испанский, оба хороши...
ЛУЧШИЙ ГОВЯЖИЙ КЕВАП ДОМА - Самый простой рецепт на все времена!
Гуляш по-моему - Все в восторге, когда пробуют мою версию
ТРЮК ДЛЯ ИДЕАЛЬНОЙ ПОКРАСКИ ПАСХАЛЬНЫХ ЯИЦ! Все яйца приготовлены одинаково
PASULJ SA ČVARCIMA - Ovo niste nikad jeli, a možda i jeste..
ЖЕРЕБЕНОК, ТУШЕННЫЙ В КОТЛЕ – такого вы еще не пробовали!
PRAVA PROJA OD SAMO ČETIRI SASTOJKA - Kukuruzno brašno, voda, so i mast/ulje (KUKURUZA)
SVADBARSKI KUPUS u zemljanom loncu i PROJA u zemljanom pekaču
SLANI ROLATI RECEPT - Od jedne smese pravim dva rolata
FAŠIRANE ŠNICLE KAO U KAFANI! Sočne, lepe i mekane...
DOMAĆA SUPA I TO ONA PRAVA! Supa sa govedinom, piletinom i domaćim rezancima
BOLJU POSNU RUSKU SALATU NISTE PROBALI! Ruska salata sa dimnjenom ribom
NOVOGODIŠNJA SLANA TORTA! Nema pečenja, gotova za pola sata...
СУП ГОВЯДИНЫЙ С ГРИЗЛЕМ! Готовится быстро и легко, а получается очень вкусно!