Derek Sarno
I show you how to build big flavors from plants using techniques I’ve learned over a lifetime in kitchens. If you want comforting, satisfying food without compromise, you’re in the right place — and I’m still discovering new ways to make food taste even better everyday.
Дешевый и простой горячий пирог, который я готовлю постоянно
Уютная чечевица, которую я готовила тысячу раз
Простая подливка: два способа
Бюджетное блюдо, которое всегда в тренде
Большой вкус по доступной цене
Я чувствовал себя настолько уравновешенным за долгое время
Экскурсия по кухням моего крошечного фургона
Специальное предложение, которое было распродано каждый день в горах
Обновление Гэри, которого мы ждали
3 ЛУЧШИХ способа приготовления королевских вешенок
How I Turn A Can of Chickpeas Into Two Chef-Level Recipes
3 Ways To Make Greens Amazing When Cooked Properly
Tricks for Taco Takeout at Home | 4 Ways
Comfort Food Remake That Feeds the Family
Big Bad Breakfast Filthy Fast vs From Scratch
What I Eat When It’s 100° and The AC Is Out
This Salad Steals the Show Every Time | Q&A
One Pot Zucchini Meal
3 Ways to Turn Zucchini Into the Star | When Cooked Properly
You’ve Never Seen Tofu Like This
How I Survive Grief Through Cooking
The Best Broth Ever Made
Attacked in the Park. Then Everything Changed
Best Camp Cook So Far
First Night In The Van
5 Ways To Say 'I Love You' With Green Enchiladas
This Thousand Pea Pasta Was A Best Seller At My Deli
The Back Bone of Every Recipe
I Left The Corporate Kitchens for YouTube and A Van
5 Homemade Dishes in Detroit That Helped Us Get Home