Maharaj AUDIO LABS
TAMIL SONGS BASED WITH AV PRESENTATIONS. MUSIC. A DEEP UNDERSTANDING ABOUT AUDIO RECORDING FROM VERY SMALL AGE WITH MAGNETIC TAPES IN BOTH CASSETTE TAPE AND REEL TO REEL SPOOL MACHINES AND TAPES. THERE ARE MANY AS 2000 VIDEOS, ALL CONTAIN MAESTRO ILAYARAJA SONGS. AND FEW OTHER MUSICIANS TOO.
THIS CHANNEL WILL BE THE BEST OUT OF ALL TAMIL SONGS CHANNELS. THE REASON BEHIND THAT WAS VERY SIMPLE. SPOOL MACHINES LIKE REV-OX, STUD-ER, AKAI GX, PHILIPS GIVES THE TOP STANDARD AUDIO OUTPUT. SO THE OUTPUT CAN BE THE BEST. THE SOURCE RECORDED AT PRASAD STUDIOS IN MADRAS FROM 80S TO 90S.
ALSO AN NLE EDITOR FOR LYRIC VIDEOS. THIS CAN ENHANCE MY SCREEN.
CAREFULLY ADJUSTED AZIMUTH POSITIONS, CORRECT PLAYBACK LEVELS, TYPE OF NOISE RUCTIONS WILL GO THROUGH AUDIENCE THE EXPERIENCE OF STUDIO STANDARD MUSIC AND VOCAL ANALOG RECORDINGS AVAILABLE RIGHT NOW IN DIGITALLY LOSSLESS WAY.
இசை ஞானி இளையராஜா சாமியின் அனைத்து புகழ் பெற்ற பாடல்களும் ஸ்டூடியோ ரெக்கோர்டிங் தரத்தில் செவிமடுக்கலாம்.
Arisi kuthum akka magale | அரிசி குத்தும் | மண் வாசனை | Mann vasanai | Ilayaraja
Tribute to Raja Swami | இளையராஜா சுவாமிக்கு ரசிகர்களின் சமர்ப்பனம்
ஒரு கூட்டின் கிளிகள்தான் எங்கெங்கோ | Oru koottin kiligal | Anbukkalai | அன்புக்கட்டளை | Ilayaraja
Panivilum malarvanam | Ninaivellam nithya | பனிவிழும் மலர்வனம் | | Ilayaraja | SPB
Devan koyil | Naan padum padal | தேவன் கோயில் | நான் பாடும் பாடல் | Ilayaraja | Surendar | Janaki
டிக் டிக் டிக் | Tik tik tik | பூ மலர்ந்திட | Poo malarnthida | Ilayaraja | KJY | Jency
Hey unnaithane | Ye unnaithane | ஹே உன்னைத்தானே | காதல் பரிசு | ilayaraja | SPB | Janaki | 1987
Kathil kettathu or pattu | Anbae Odi Vaa | காதில் கேட்டது ஒரு பாட்டு | அன்பே ஓடி வா | ilayaraja
Mella mella ennai thottu | Valkai | மெல்ல மெல்ல | வாழ்க்கை | Ilayaraja | seetharaman | Suseela
Kadhal oviyam kanden | kavikuyil | காதல் ஓவியம் கண்டேன் | கவிக்குயில் | 1977 | ilayaraja | Sujatha
Ada rama nee | அட ராமா | தூங்காதே தம்பி தூங்காதே | Thoongathe thambi thoongathe | ilayaraja
Thulli elunthathu pattu | Geethanjali | துள்ளி எழுந்தது பாட்டு | கீதாஞ்சலி | Ilayaraja | Chitra
Ithu kuzanthai padum thalattu | இது குழந்தை பாடும் தாலாட்டு | Oru thalai ragam | ஒரு தலை ராகம்
Hey poothathadi sathi malli poovu | ஹே பூத்ததடி சாதி மல்லி | Karuvelam pookkal |கருவேலம் பூக்கள்
Varuvaya velmuruga | வருவாயா வேல்முருகா | T R Pappa | SPB | Sarala | 1970
Pattukottai ammalu | Ranga | பட்டுகோட்ட அம்மாளு | ரங்கா | Shankar Ganesh | SPB | Malaysia vasudevan
Nadappathu nadakkattum | Bramma | நடப்பது நடக்கட்டும் | பிரம்மா | Ilayaraja | SPB | Gangai Amaran
Ada mama | Chinna mapplilai | அட மாமா | சின்ன மாப்பிள்ளை | Ilayaraja | Mano | Prabu | Suganya
Thulli thulli nee padamma | துள்ளி துள்ளி நீ பாடம்மா
Ettana Iruntha | எட்டணா இருந்தா | Ellame En Rasathan | எல்லாமே என் ராசாதான் | வடிவேலு | Ilayaraja
Chinna Kili Vanna Kili | Chinna Gounder | சின்ன கிளி வண்ண கிளி | சின்ன கவுண்டர் | Ilayaraja | 1992
Vaa ponmayile | Poonthalir | வா பொன்மயிலே | பூந்தளிர் | Ilayaraja | S P Balasubramaniyam
Ada Puthiyathu Piranthadhu | Thevar Magan | அட புதியது பிறந்தது | தேவர் மகன் | Sivaji Ganesan
Pattasu Chuttu | பட்டாச சுட்டு சுட்டு போடட்டுமா | பூவே பூச்சூடவா | Ilayaraja | 1985 | Chitra
Ithu Aanandham Vilaiyaadum Veedu | Sandhippu | இது ஆனந்தம் விளையாடும் வீடு | சந்திப்பு | 1983
Kangalile kanavo | Kadhal geetham | கண்களிலே கனவோ | காதல் கீதம் | First time in stereo | Ilayaraja
Oru koottil siru kogilam irandu | Kolangal | ஒரு கூட்டில் சிறு கோகிலம் இரண்டு | கோலங்கள் I Ilayaraja
Nee muthamittathum | நீ முத்தமிட்டதும் | Rasathi kalyanam | ராசாத்தி கல்யாணம் | MSV | SPB | Chitra
Rishi moolam | ரிஷிமூலம் | Neramithu neramithu | நேரமிது நேரமிது | Ilayaraja | T M S | P susila