Silverline Creations
a Channel for your knowledge
Причины пищевого отравления
Внедрение системы управления безопасностью пищевых продуктов
Системы управления безопасностью пищевых продуктов и ХАССП
Обязанности инспектора по питанию
Введение в безопасность пищевых продуктов
අහිංසක ලේන් පැටියා
Kitchenware - Storage & Inventory
STORAGE AND INVENTORY - Tableware
Chemical Storage and Inventory
Safely Clean and Maintain Delicate Kitchen Equipment
Best Practices for Cleaning Food Contact Surfaces
Effective Techniques for Cleaning Non Food Contact Surfaces
Expert Guide to Cleaning Kitchenware for a Sparkling Shine
Ware-Washing Machine Maintenance
Cleaning Tableware
Three Sink Method for Potwashing
Decoy System in Restaurant Service
Cleaning Schedules
Безопасное обращение с химическими веществами
Hand Washing Procedure
How to Clean Paella Pan
Важность работы на кухне — Введение
චක්කරේ විනාඩි 20න් | Multiplication table in 20 minutes
Igenaganna Igenaganimu | ඉගෙන ගන්න ඉගෙන ගනිමු
සිංහල හෝඩිය | Sinhala Alphabet
Предотвращение аллергенного загрязнения (Уроки ХАССП — Часть 15)
Preventing Chemical Contamination (HACCP Lessons - Part 14)
Preventing Physical Contamination (HACCP Lessons - Part 13)
Понимание перекрестного загрязнения (Уроки ХАССП — Часть 12)
Preventing Microbiological Contamination (HACCP Lessons - Part 11)