吴所不教 WuCanCook
我们是来自 Rose 家的三兄弟:大哥吴建新、二哥吴建云、三哥吴健松,来自中国浙江遂昌县。我们从小在灶台前长大,兄弟三人都成了职业厨师,几十年如一日,一直在做我们最熟悉、最爱的那一口“家常味”。
这个频道,是我们记录生活、分享美食的小天地。这里不光有传统的中国菜,更多是我们平时嘴馋时爱做的日常饭菜。就算你从来没做过中餐,跟着我们的视频一步步来,保证你也能做出一桌香喷喷、热腾腾的好饭菜!
We are three brothers from Rose’s family — Wu Jianxin, Wu Jianyun, and Wu Jiansong — born and raised in rural Suichang, Zhejiang, China.
We grew up around the stove, and all three of us became professional chefs. For decades, we've been cooking the food we know best — the flavors of home.
This channel is where we share our life and our love for cooking. You’ll find some traditional Chinese dishes, but also plenty of the simple, tasty meals we cook when we’re just hungry and craving something good.
Even if you’ve never made Chinese food before — no worries! Just follow along step by step, and you’ll be serving up hot, delicious meals in no time.
If you make Cumin Gluten the way I do, you won’t even miss the meat
A must-have appetizer: Golden Soup Beef. It goes so well with rice
If you love Sichuan Pickled Fish, try my way of prepping the fish slices!
You’ve gotta make this Three-delicacy Tofu Soup for your family!
Crispy Sweet & Sour Ribbonfish—easy, tasty, and perfect with rice!
This Stir-fried Beef with Onions turned out so good! You’ve gotta try this at home! #cooking
Spicy Dry Pot Bullfrog — You’ll Need At Least Three Bowls of Rice!
The Super Mouthwatering Mapo Tofu Tutorial is Here! So spicy and so satisfying!
Spicy, flavorful Braised Fig Feet—super easy to make at home! Follow the tutorial and give it a try!
A light and delicious dish—Stir-fried Cucumber& Button Mushrooms. I could eat it every day!
How to Make Tiger-Skin Chicken Feet — Flavor Bomb Recipe for the Brave!
Tender, Flavorful, and Irresistibly Delicious Preserved Vegetable Braised Pork
Приготовьте такой соус для говядины — он настолько вкусный, что вам понадобится больше риса
Breakfast Chinese Sauce Pancake — a foolproof guide!
Эти тушеные креветки исчезают в ту же секунду, как оказываются на столе — настолько они свежие и ...
Погода становится прохладнее — ничто не сравнится с горячей, дымящейся кастрюлькой «Утки в пиве»!
Как только вы научитесь готовить таких острых жареных моллюсков, вам больше никогда не захочется ...
Не выбрасывайте оставшиеся паровые булочки! Попробуйте этот простой и очень вкусный способ их исп...
Blueberry Yam Dessert: Can you believe Yam can taste like ice cream?
没有人能拒绝一道回锅肉!肥瘦相间,香到爆
早餐南瓜饼,别提多简单了!家里有小孩子的一定要试试这个
外酥里嫩、香气扑鼻,这道脆炸蘑菇真的比肉还香!一口下去根本停不下来~
好吃美味玉米烙,轻松复刻真的要! 学会这个菜隔壁小孩都要馋哭了!
从熬葱油开始学!拌出香到爆的葱油拌面
早餐神仙粥!教你做鲜香顺滑的皮蛋瘦肉粥
西红柿荷包蛋!酸甜开胃超下饭
一口一个超满足!口蘑虾滑简单又好吃
挑战蒸菜一锅出!下班让你快速吃上饭,省时省力无油烟!
油爆双脆经典中的经典, 学会这道菜多吃两碗大米饭
土豆丝不一定要炒!炝拌土豆丝,酸辣开胃下饭神器