Innichka Chef
Welcome! I'm Inna, a Ukrainian-born wife, mother, and real food lover. I focus on making food equally delicious & nutritious by using ingredients you typically don't see in recipes. I also use fermented foods, part of what is sometimes referred to as an ancestry diet. If you currently don't use ferments in your cooking, doing so will change your life!
Украинский рождественский хлеб Колач
Самый полезный тыквенный пирог, который вы когда-либо приготовите | Рецепт от украинского шеф-повара
Преображение остатков праздничного ужина! Рецепт сливочной запеканки из индейки
Рецепты клюквенного соуса и приправ на День благодарения
Легкий салат из свеклы с апельсинами, фенхелем, фисташками и пармезаном — идеально для праздников!
Здоровые угощения на Хэллоуин: кексы из черного риса без глютена
Запретный рисовый ризотто с крабом и мускатной тыквой | Здоровый ужин на Хэллоуин (без чернил кал...
Простые угощения на Хэллоуин
Жареный сыр — наш семейный стиль
Приготовление синих крабов
Ловля синих крабов в низменности | Семейный отдых: ловля синих крабов
Плов из риса с говядиной, называемый плов
Рецепт тыквенных пончиков-маффинов — мягких, сладких и пряных
Украинские вареники из розового свекольного теста с квашеной капустой
два украинских рецепта с яблоками
Homemade apple cider vinegar
Sharlotka – Ukrainian - style Apple Cake
Beef Liver with Carrots and Onions – Authentic Ukrainian Mom’s Recipe
My daughter turn 4
Traditional Ukrainian Breakfast: Pumpkin Porridge and Syrniki (Cheese Pancakes).
Ukrainian Dill & Garlic Potatoes – Simple, Humble, Delicious
Savory Profiteroles & Fresh Spring Rolls with Probiotic Peanut Sauce + Old Bay Twist
Homemade Pear Jam – Naturally Sweetened with Coconut Sugar
Traditional Ukrainian Dumplings Vareniki with Chicken Liver
Why Are Fermented Foods Good For You?
Two Cheesy Favorites: Gluten-Free Zucchini Fritters & Green Panini
Japanese Rice - Spam Sandwich
Mulberry, Blueberry & Cherry Pie – Triple Berry Summer Fruit Pie Recipe
Crispy Ukrainian-Style Fried Cauliflower | Like Fish & Chips but Vegetarian!
How I cook shashlik