Akira san's Sushi at Home
Hello everyone!
Welcome to Akira's Sushi at Home!
In this channel we will introduce how to make sushi (and anything related)
that can be recreated at home, by Akira, professional "Shokunin" of 18years - working in long-established luxury sushi restaurant here in Tokyo.
Taste we are aiming here is a flavour of high-end sushi you can taste at our restaurant.
If you have been a fan of Tokyo's authentic sushi
or simply keen on trying our flavour, this is your channel!
Be sure to like and subscribe!
老舗高級寿司店に働く職人Akiraが、
家で再現できる一流の味を紹介していくチャンネルです。
Instagram
@akirasansushiathome
【Making Beef Sushi on a budget】How to turn a stiff beef round into $$$ sushi!
【JAPANESE A4 WAGYU BEEF SUSHI】Making High-end Sushi using COSCTO's Wagyu 寿司職人が大人気コストコの和牛ステーキ肉を握る!
Как приготовить дома лучшие тамагояки Токио | Японский омлет с яйцом [Приготовьте дома лучшие там...
Как приготовить нигири суши по 3 стилям нигири | Хонтегаэси, Котегаэси и Татегаэси [захваты Хонте...
【Fabulous Flounder Recipes】Sushi Master turns your Flatfish into Amazing Sashimi&Sushi【旬の平目を捌いて握る!】
[Как разделать камбалу] Шеф-повар суши-бара Ginza превращает целую камбалу в сашими-блок
[Как приготовить обжаренный бонито] 2 восхитительных рецепта приготовления полосатого тунца от су...
[Как разделать полосатого тунца] Шеф-повар суши в Ginza превращает целого тунца бонито в блок саш...
【How to Make Soy Sauce Marinated Ikura】Tasty Salmon Roe Recipe by Sushi Chef【銀座の寿司職人が教えるイクラの醤油漬け】
[Пять восхитительных рецептов суши с лососем] Используем атлантический лосось от японских суши-по...
[Как приготовить сашими из лосося] От Costco до высочайшего качества от суши-мастера! Шеф-повар с...
How to make Kohada Nigiri | Art of Spotted Gizzard Shad Sushi小肌の握り方
How to prepare, fillet and pickle Kohada | Spotted Gizzard Shad【Secret recipe unveiled】小肌の仕込み方
Sushi Master’s Take on Clamming + Hard Clam & Seabream Acqua Pazza 【ホンビノス貝の旨味ギュギュっと!寿司職人渾身のアクアパッツァ】
【A GEM OF SUSHI WORLD】3 Ultimate ways to make sushi with Sea Urchin 【ALL YOU NEED TO KNOW4UNI SUSHI】
How to make Shrimp Sushi 【TOP 3 ULTIMATE EBI NO NIGIRI STYLE SERVED IN HIGH END SUSHI RESTAURANT】
Classic but New! Easy and tasty recipe of shrimp sushi using sweet shrimp flake, Oboro 全編英語 芝エビのおぼろ
Easy to Cook Rice Cooking Recipe【 No more hassle tackling rice sticking at the bottom of your pot!!】
Let’s enjoy Sayori!【Ultimate method to prepare and fillet Sayori, Japanese Halfbeak】サヨリを捌き方・昆布締め
How to make Madai Nigiri Sushi 【Ultimate Step-by-Step Video to master Hontegaeshi】Seabream in 3ways‼
How to make miso soup【Recreate high-end sushi restaurant’s Authentic Fish Miso-soup】 真鯛のあら汁の作り方
[Как разделать морского леща] Простое руководство по приготовлению MADAI от высококлассного шеф-п...
【Как приготовить аппетитные суши с кальмарами】Пошаговое приготовление Суми Ика 【От разделки на фи...
【Melt-in-your-mouth】A Must-do, Ultimate way to eat Snow Crab 【ズワイ蟹の黄身酢和え】【Recipe for healthy mayo】
【3 Jaw-dropping delicious recipes】How to turn your scallops into an irresistible dishes 【鉄板!ホタテレシピ】
【How to prepare Hotate Scallops】Secret recipe of high-end Sushi Master's Preparation【寿司職人のホタテの仕込み】
【3 Ultimate Ways to Enjoy your AJI】How to make Sushi, Sashimi and Tataki from your Horse Mackerel
【How to fillet Horse Mackerel】 Ultimate Japanese Knife Technique, Sanmai Oroshi 三枚おろし アジの捌き方【全編英語】
【How to make your own Sushi Rice】 SHARI 江戸前しゃりの作り方【全編英語 All English】
【How to make your own, classic Gari at home】 高級寿司店の本格がりの作り方 【全編英語】