Популярное

Музыка Кино и Анимация Автомобили Животные Спорт Путешествия Игры Юмор

Интересные видео

2025 Сериалы Трейлеры Новости Как сделать Видеоуроки Diy своими руками

Топ запросов

смотреть а4 schoolboy runaway турецкий сериал смотреть мультфильмы эдисон
dTub
Скачать

4th std English term 2 book answers

Автор: MONTESSORI TEACHER

Загружено: 2025-10-11

Просмотров: 1608

Описание:

A. Fill in the blanks.

Question 1.
Meena’s village was hit by waves on a _________.
Answer:
Sunday morning


Question 2.
Meena was transferred to a __________.
Answer:
Rehabilitation centre

Question 3.
The official’s family visited the rehabilitation center for _________ years.
Answer:
Five
Question 4.
The official and his wife liked __________.
Answer:
Meena

Question 5.
Meena studied in _________ standard.
Answer:
twelfth

B. Read the statements and write True or False

Question 1.
Meena’s father was a fisher man.
Answer:
True

Question 2.
People ran off when the seawater receded.
Answer:
False

Question 3.
Three waves hit the village.
Answer:
False

Question 4.
The official visited the rehabilitation center daily.
Answer:
False

Question 5.
The official was transferred to another district.
Answer:
True

C. Answer the questions.

Question 1.
Where is Keeraikuppam located?
Answer:
Keeraikuppam was located near Nagapattinam.

Question 2.
What were the people excited about?
Answer:
The people were excited about the wave raising high in the sea.

Question 3.
Which disaster had hit the village?
Answer:
Two powerful waves hit the village.

Question 4.
Who showed love and care to the children ?
Answer:
The incharge of the rehabilitation centre and his wife showed love and care to the children.

Question 5.
Why did Meena call the official ‘Appa’? Do you think we need to be a family to care for others?
Answer:
Meena had no parents. They were washed away by the waves. So, she called the official as ‘Appa’. No, we don’t need to be a family to care for others.

4th std English term 2 book answers

Поделиться в:

Доступные форматы для скачивания:

Скачать видео mp4

  • Информация по загрузке:

Скачать аудио mp3

Похожие видео

array(1) { [0]=> object(stdClass)#5434 (5) { ["video_id"]=> int(9999999) ["related_video_id"]=> string(11) "yOjsRHbbUq0" ["related_video_title"]=> string(76) "4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription" ["posted_time"]=> string(25) "2 недели назад" ["channelName"]=> string(18) "MONTESSORI TEACHER" } }
4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription

4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription

© 2025 dtub. Все права защищены.



  • Контакты
  • О нас
  • Политика конфиденциальности



Контакты для правообладателей: [email protected]