KADZAMA | Equipment for chocolate
We offer solutions that make the daily work of chocolatiers and confectioners easier. Chocolate production can and should be accessible, fast, and high-quality. Thanks to our products, this is already possible today.
We also understand that the success of our clients’ businesses depends not only on reliable and user-friendly equipment. That’s why we set a goal — to create modular and fully automated end-to-end production systems that help reduce rental costs, cut labor expenses, and increase business value.
Crusher and winnower for cocoa beans and nuts| KADZAMA
Chocolate Spray Booth | KADZAMA
Diagonal grooved stones in melangers | KADZAMA
Painting Spray Cabin | KADZAMA #kadzama #chocolateworkshop #chocolate
How to Choose the Right Automatic Tempering Machine for Your Production Needs 💡
Crusher and winnower for cocoa beans | KADZAMA
Дробилка с сепаратором для какао-бобов | KADZAMA
Melangeur 35 kg, Customer feedback | KADZAMA
Melangeur 7 kg lite & easy tempering machine, Customer feedback | KADZAMA
Incubator for cocoa butter crystals, Customer feedback | KADZAMA
Меланжер с функцией реверса | KADZAMA
Мини-гитара для нарезки начинки (струнная резка) | KADZAMA
Дражировочный барабан 5 кг | KADZAMA
Пергаментная бумага к столу для глазирования шоколадом | KADZAMA
Стол для глазирования шоколадом к холодильному туннелю 300 мм — L | KADZAMA
Инкубатор для кристаллов какао-масла | KADZAMA
Мини-емкость для темперирования шоколада | KADZAMA
Емкость для темперирования с колесным миксером | KADZAMA
Мини-инкубатор для кристаллов какао-масла | KADZAMA
Колесный миксер | KADZAMA
Гитара для нарезки начинки | KADZAMA
Емкость для погружной глазировки | KADZAMA
Подставка под дежу | KADZAMA
Дражировочный барабан 2 кг | KADZAMA