MulYeung Cooking
Family's cooking always holds a place in your heart, so let me fill your stomach instead.
Welcome to MulYeung Cooking, the cooking channel that's not so useless.
Here you'll find a repository of my family's recipes that are sure to knock your socks off.
Всё, что вам нужно, это рисоварка — Курица в рисоварке | Просто и красиво
Chinese Chicken Maryland with Mushroom Sauce
Начните китайский Новый год с этого — «Восторг Будды» (罗汉斋)
Easy Chinese Tomato Egg Stir Fry | Nice and Simple
Fried Prawn with Chilli Bean Paste | Grab Some Oil
Chinese Wuxi Pork Ribs (無錫排骨)
Не выбрасывайте кости и головы лосося!
Сытный китайский куриный суп | Супы
Sweet and Sour Pork (咕噜肉) with a fun ingredient! | Grab Some Oil
Pomfret w/ Sour Pickled Mustard Greens | Fish Dish
Китайская тушеная свиная грудинка | Тушеные блюда
Chinese Cow's Ear Cookies (牛耳朵餅) | Grab Some Oil
Basic Chicken and Pork Stock
Homemade Wonton (雲吞) to fill your belly | Get Your Own Plate
Longdu Taro Cake (隆都芋頭糕) | Steamed Dishes
Crispy & Juicy Roast Pork Belly (燒肉) | BBQ Meats
Куриные лапки в китайском маринаде
Steamed Tofu w/ Shrimp | Steamed Dishes
Chinese Steamed Pork Patty with Preserved Vegetables (榨菜蒸豬肉餅) | Steamed Dishes
Китайские спринг-роллы | Запаситесь маслом
Chinese Braised Pork Belly w/ Potatoes | Braised Dishes
Crispy Garlic Bread | Nice and Simple
Chinese Braised Mushrooms w/ Bok Choy | Braised Dishes
Как ПРАВИЛЬНО регидратировать сушеные грибы
Курица на пару с грибами | Блюда на пару
Cold Mustard Chicken and Cucumber (冷芥末雞黃瓜)
Silky Smooth Chinese Steamed Egg (蒸水蛋) | Nice and Simple
ЛУЧШАЯ китайская говяжья грудинка (卜牛腩), которую вы можете приготовить сами! | Тушеные блюда
Caprese Bruschetta | Not So Traditional
Congee (粥), but good