Chris Young
Hello, I'm Chris Young. I'm the coauthor of the James Beard award winning books Modernist Cuisine with Nathan Myhrvold. I've also started companies like ChefSteps, and created products like the Joule sous vide circulator and the Combustion Predictive Thermometer. Before this I was the head development chef for Heston Blumenthal at The Fat Duck restaurant. And before that I studied mathematics and biochemistry, which has proven incredibly useful as a lifelong curious cook.
Какую сковороду лучше всего купить за деньги?
Почему стоит жарить стейк во фритюре при температуре -320°F?
I Served Baked Ribs to Texas Pitmasters
Pitmasters HATE This 6-Hour Brisket Recipe
What Happens When You Spin Pizza At 500MPH?
SOUS SPEED: Sous Vide, но в 4 раза быстрее
Джеймс Хоффман против My Impossible Hot & Cold Coffee
«Приготовьте свою замороженную индейку (поверьте мне)»
Почему 10 миллионов бактерий хотят запретить это видео?
Reverse Searing: The Temperature You're Missing
Выдержка не сохраняет мясо сочным
WORLD'S BEST AIR FRIES (Weird Trick, But It Works!)
Заморозка делает идеальную говядину Веллингтон простой и надежной
Почему ваша индейка не имеет золотисто-коричневой корочки?
Why Ripping Hot Is Too Hot? | TESTED
Does Basting Work? | TESTED
Приготовьте коктейль «Слёрпи» (специальное оборудование не требуется)
Почему стоит темперировать стейки | ПРОВЕРЕНО
Это сделает ваш стейк на 30% сочнее! | ПРОВЕРЕНО
Умный или нет? | Обзор Breville против Ninja против June Ovens (Выпуск №4)
The Best Countertop Air Fryer? | Ninja Foodie XL Smart Oven REVIEW (Ep#3)
An Oven That Cooks With A Camera | June Smart Oven REVIEW (Ep#2)
Эта духовка летает вслепую? | ОБЗОР аэрофритюрницы Breville Joule Oven Pro (Выпуск №1)
Is HexClad Cookware a Scam?
Reverse Sear vs Sous Vide? | TESTED
Зачем переворачивать стейк каждые 30 секунд?
Ninja CREAMi: Pacojet Killer?
Сухая выдержка для (фактически) хрустящей жареной курицы
Ваша духовка — лжец! Доведите жаркое до совершенства, используя поверхностную обработку.