Culinary Exploration
Как Ooni Halo Pro решил четыре проблемы, которые я не мог решить вручную
The Sourdough Recipe I Wish I Had as a Beginner
Get this right first, and you’ll nail your crumb every time (case study)
This Tool Doesn’t Make It a Science Project (if you get it right)
Why Oven Temperature Doesn’t Matter (As Much As You Think)
I Engineered the Perfect Golden, Crispy-Edged, Sourdough Pancakes
How to scale sourdough at home with the scrapings method
How to convert any bread recipe into an accurate sourdough formula
Discover vital metrics by reverse-engineering your sourdough recipes
Не совершайте эту ошибку при расчете процентных долей пекаря.
Секрет закваски не в муке с высоким содержанием белка
Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи
Сделайте свой результат ПРЕВОСХОДНЫМ — важные шаги, о которых никто не говорит
3 Beginner Sourdough Traps to AVOID at all Costs
How to make muesli taste even BETTER than it does in a bowl Ep. 4
Абсолютно безопасная система ухода за закваской с нулевым расходом
Как заставить ваш первый хлеб на закваске взорваться с помощью пружины в духовке
Create your own Thriving Sourdough Starter Easily Without Wasting Bags of Time or Flour
Мои худшие ошибки: обучение выпечке хлеба на закваске (более 10 лет карьеры)
Эта формула солодовой закваски позволяет получить удивительно мягкий хлеб
Super Soft Enriched Hot Dog Buns (Sourdough & Poolish)
Суперлегкое тесто для потрясающей пиццы на сковороде в будний вечер
Мой новый пароварочный модуль для закваски заставляет мой хлеб взрываться!
Экономьте время при выпечке закваски, предварительно смешав закваску
Small Space, Big Flavors: Our Micro Bakery Journey Begins
Only Ten Grams of Crusty Fifty-Day-Old Starter Made this Epic Sourdough Loaf
My Zero Waste Sourdough Starter Strategy
This Sourdough Formula Beats Any Shop-Bought Granary Loaf
Stop Soaking Dried Fruits When You Make Sourdough, Think FIRST!
How I Ferment Sourdough in a HOT Kitchen 🔥